چرا شبکه
شبکه کامپیوتری وظیفه دارد تا ارتباطات بین سیستمها را برقرار کند تا کاربران آن شبکه بتوانند دادهها و تجهیزات را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
در پاسخ به این پرسش که کاربرد شبکه چیست، می توان گفت با راه اندازی شبکه های کامپیوتری، ارتباط بین سیستم ها برقرار می شود و کاربران شبکه می توانند دادهها و دستگاههایی مانند پرینتر را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. همچنین مدیران IT می توانند به راحتی تعداد زیادی از کامپیوترها را مدیریت کنند و سیاست های خود را اعمال کنند البته اینها تنها مزایای شبکه های کامپیوتری ویا تنها هدف شبکه های کامپیوتری نیستند در ادامه به بررسی کامل مفهوم شبکه کامپیوتری می پردازیم.
شبکه های کامپیوتری فارغ از فاصله فیزیکی می توانند از ۲ کامپیوتر و یا از یک سازمان با ۲ میلیون کامپیوتر و یا بیشتر به راحتی پشتیبانی کنند شبکه ها با اهداف گوناگونی راه اندازی می شوند با استفاده از شبکه، کاربران میتوانند به طور مجتمع و سراسری به منابع و دادهها دسترسی داشته باشند و یا با یکدیگر تماس صوتی و تصویری برقرار کنند. پروندهها، فایلها، سخت افزارها، نرم افزار و… در شبکه به اشتراک گذاشته میشود و کاربران میتوانند بر اساس سطح دسترسی خود از آنها استفاده کنند.
مزایا شبکه
ارتباط و در دسترس بودن اطلاعات
کاهش هزینه
قابلیت اطمینان
صرفه جویی در زمان

پشتیبانی و نگهداری شبکه
ارائه دهنده خدمات پشتیبانی شبکههای کامپیوتری در جهت حفاظت از امکانات سختافزاری و نرمافزاری و تجهیزات شبکه، پیشگیری از وقوع مشکلات درشبکه، رفع ایرادات و نواقص فنی پیش امده در شبکه، مستند سازی از اطلاعات شبکه و در نهایت به روز نگه داشتن شبکه. خدمات پشتیبانی شبکه یا به عبارتی نگهداری شبکههای کامپیوتری از اصلیترین و مهمترین نیازهای هر شرکت، موسسات، مراکز دولتی و خصوصی، کارخانجات و.. میباشد که متخصصان ما در تلاش هستند که به بهترین شکل ممکن در تمام زمینه های نرمافزاری و سختافزاری شبکه، خدمات نگهداری و پشتیبانی را در طیف وسیعی از خدمات شبکهایی ارائه دهند.

پیاده سازی و راه اندازی شبکه
خدمات راهاندازی شبکه یا به عبارتی طراحی، نصب و پیاده سازی شبکه از بخشهای اصلی خدمات شبکههای کامپیوتری میباشد. در واقع این بخش، با هدف ایجاد یک ارتباط یکپارچه و بدون وقفه بر روی قسمتهای مختلفی همچون دیتا، صدا، تصویر، وایرلس، فیبرنوری، امنیت، برنامههای کاربردی و … ارائه میگردد. شاید برای بسیاری از شرکتها از جمله شرکتهایی که در حوزههایی غیر از IT فعالیت میکنند، پیادهسازی یک فنآوری نرمافزاری و یا سختافزاری جدید در شبکه کامپیوتری بسیار سخت و پیچیده بوده و نیاز به دقت و تخصص بالا داشته باشد. اما با حمایت و مشاوره یک شرکت نصب و راه اندازی شبکههای کامپیوتری، این مسئله هرگز به یک معضل تبدیل نمیگردد.

مشاوره و ارائه راهکار شبکه
ارائهدهنده خدمات مشاوره شبکه و راهکارهایی در زمینه پسو شبکه (Pasive) ، اکتیو شبکه (Active)، مشاوره نصب و راهاندازی شبکه، مشاوره و طراحی شبکه، خدمات مشاوره و راهکارهای سازمانی به شرکتها، موسسات، مراکز دولتی و خصوصی و تمامی کسبوکارها در راستای تغییرات ساختاری در شبکه، نوسازی،بهینهسازی و استانداردهای شبکه. خدمات مشاوره ارمان کاوش به صورتهای رایگان تلفنی وحضوری و همچنین عقد قرارداد به صورت بلندمدت و پروژهایی انجام میشود. مشاوران ما نیازهای مشتری را تجزیه و تحلیل کرده و پس از ان خدمات شبکهایی متناسب با حوزهکاری مشتری را ارائه راهکار میدهند. در این میان بعضی از مشتریان تصور میکنند که حوزه کسب و کاری آنها با IT تناسبی ندارد درصورتی که مشاوران ما انها راراهنمایی خواهند که چطور میتواندد کسب و کار خودشان را ایمن و کارامد کنند و در صورت مواجه با چالشهای غیرقابل انتظار این چالشهارا با IT مدیریت کنند و در مسیر درست خود پیش بروند.
اکتیو شبکه
خدمات اکتیو شبکه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق میشود که بعد از مراحل اجرای زیر ساخت ( کابل کشی ، آرایش رک و … ) برای استفاده از تجهیزات شبکه باید انجام شود تا تجهیزات شبکه مورد نیاز امکان سنجی شده و پس از خریداری بهترین کارایی را برای مشتریان عزیز داشته باشد،
به بخش نرم افزاری شبکه اکتیو شبکه گفته می شود:
- نصب و پیکربندی سرور
- پیکربندی سوئیچ و روترهای سیسکو و میکروتیک
- نصب و راه اندازی سرویس های شبکه روی سرورهای مختلف مانند DNS ، DHCP و …
- نصب تجهیزات اکتیو شبکه
- نصب فایروال
- نصب نرم افزارهای مانیتورینگ شبکه
- نصب نرم افزارهای مدیریت و کنترل اینترنت و پهنای باند مصرفی
- نصب نرم افزارهای پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک
- نصب سرویس های مجازی سازی سرور و کلاینت
- نصب سرویس های ارتباطی تحت شبکه
- نصب نرم افزارهای کاربردی شبکه
- راهکارهای مجازی سازی سرور، نصب و پشتیبانی (Hyper-V و VMware ESXi و …)
پسیو شبکه
خدمات پسیو شبکه رکن پایه و اساسی در ایجاد یک ساختار شبکه را دارد در این مرحله باید در ابتدا یک نقشهی زیرساخت شبکه از محیط تهیه کرد. زیرا باید تمام امکانسنجیها، ایندهنگریها و شرایط فیزیکی محیط کاملا سنجیده شود تا نقشه اصولی متناسب با استانداردهای شبکههای کامپیوتری طراحی و تهیه شود. به مجموعهایی از فعالیت های زیر ساخت شبکه، تجهیزات شبکه به صورت سخت افزاری پسیو شبکه (Pasive) گفته میشود:
- طراحی شبکه کامپیوتری استاندارد به صورت کابلی و وایرلس
- طراحی و اجرای اتاق مانیتورینگ شبکه
- کابل کشی شبکه و ترانکینگ کابل شبکه (کابل های مسی و فیبرنوری)
- نصب و استقرار شبکه وایرلس
- نصب و استقرار رک و اتاق سرور
- نصب و استقرار تجهیزات شیکه شامل سوئیچ، روتر، سرور و…
- تست و عیبیابی تجهیزات ارتباطی شبکه با دستگاه فلوک، تست کابل، کیستون، سوکت، پیچ کورد
- نصب و پیادهسازی مرکز تلفن و سانترال
- بهینه سازی و جابهجایی شبکههای کامپیوتری
- ارتیاط بین دفاتر و شعب