• به راحتی با ما در تماس باشید
  • 03131324000-9 (10 خط)
آرمان کاوششرکت آرمان کاوشلوگو آرمان کاوشآرمان کاوش
  • صفحه اصلی
  • خدمات
    • سامانه پیامکی
      • تعرفه پنل‌ پیامک
      • امکانات پنل پیامکی
      • نمایندگی پنل پیامک
      • ارسال پیامک تبلیغاتی
      • اپلیکیشن ارسال پیامک
      • افزونه های ارسال پیامک
      • خدماتی کردن خطوط اختصاصی
      • خطوط اختصاصی
      • وب سرویس
    • دیجیتال مارکتینگ
      • سئو سایت
      • برند سازی
      • طراحی سایت
      • شبکه های مجازی
    • باشگاه مشتریان
    • خدمات شبکه کامپیوتری
  • وبلاگ
  • ارتباط با ما
  • درباره ما
ورود / ثبت نام
✕
آژانس دیجیتال مارکتینگ آرمان کاوش
دیجیتال مارکتینگ
نوامبر 6, 2020
کلمه کلیدی با گوگل کی ورد
گوگل کیورد Google Keywords
نوامبر 18, 2020

جدیدترین راه‌های افزایش سرعت سایت

موضوعات
  • طراحی سایت
برچسب ها
10 را افرایش سرعت سایت

11 راه برای افزایش سرعت سایت

افزایش سرعت سایت –  امروزه اکثر کسب و کارها به سایت خود اهمیت فراوانی می‌دهند و رقابت زیادی در میان آنها صورت گرفته است. زیرا سایت نقش مهمی در جذب مخاطبان و مشتریان ایفا می‌کند. برای موفقیت سایت شما در میان سایت‌های متعدد دیگر نیاز است تا حد امکان سایت برای بازدیدکنندگان جذاب باشد و باعث ماندن آنها به مدت قابل قبولی در سایت باشد.

اگر می‌خواهید بدانید “طراحی سایت چیست؟” اینجا را کلیک کنید.

در طراحی سایت باید ویژگی‌های مختلفی را در نظر داشته باشید تا بتوانید سایت مناسب و مخاطب پسند را طراحی کنید و پیروز میدان باشید. ویژگی‌های زیادی برای این امر وجود دارد.

برای مشاهده مقاله “ده ویژگی سایت خوب” اینجا را کلیک کنید.

 یکی از ویژگی‌های سایت خوب، افزایش سرعت سایت است. برای اینکه رتبه‌بندی گوگل سایت ایجاد شده مناسب باشد و همچنین از لحاظ سئو دارای نمره قابل قبولی باشد، یکی از مواردی که باید انجام داد افزایش سرعت سایت است. برای بررسی سرعت سایت میتوان از ابزارهای انلاین از قبیل :

 GTmetrix، Sitechecker، page speed insights ، webspage test ، استفاده کرد که هر کدام از آنها امکانات ویژه‌ایی را جهت مدیریت و کنترل وبسایت، به طراح و کاربر ارائه می‌دهند. ما در این مقاله راهکار‌هایی را برای افزایش سرعت بارگذاری سایت معرفی میکنیم. ایتدا لینک هر کدام از سایت‌های ذکر شده را برای شما قرار می‌دهیم تا بتوانید سرعت سایت خودتان را مشاهده کنید. فقط کافی است تا در سایت باز شده، آدرس سایت خودتان را وارد کنید.

آدرس وب سایت جی تی متریکس:  https://gtmetrix.com/

آدرس وب سایت سایت چکر: https://sitechecker.pro/

آدرس وبسایت پیج اسپید این سایت: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

آدرس وبسایت وب پیج تست: https://www.webpagetest.org/

11 راهکار برای افزایش سرعت سایت:

۱- بهینه سازی تصاویر

یکی از عوامل مهم در افزایش سرعت سایت، حجم صفحات سایت است. همانطور که استفاده از تصاویر برای سئو یک سایت لازم است، باید توجه داشت که تاثیر زیادی در افزایش حجم سایت دارد. بنابراین باید در هنگام استفاده از تصاویر چند نکته را درنظر گرفته و انجام دهیم.

استفاده از تصاویر مناسب و سازگار و همچنین دارای سایز و اندازه بهینه با توجه به محتوای مورد نظر از اهمیت بالایی برخوردار است. تصویر انتخابی باید دارای کیفیت مناسب و وضوح بالا باشد و اما داشتن این ویژگی حجم عکس را بسیار افزایش میدهد. بنابراین باید حجم عکس را کاهش داد.

برای کاهش دادن حجم عکس‌ها از ابزارهای زیر می‌توان استفاده کرد:

  • فتوشاپ (Photoshop)

با فتوشاپ میتوان عکس مورد نظر را در ابعاد و اندازه مناسب و دلخواه سفارشی کرد. برای این کار میتوان از منو image  گزینه image size را انتخاب کرده یا می‌توان از کلید‌های ترکیبی (shift+ctrl+alt+s (save for web تصاویر را همراه با تغییرات سایز بهینه سازی (optimize) انجام داد.

  • سایت tiny png

کاهش حجم عکس در این سایت ممکن است. فایل تصاویر ذخیره شده دارای فرمت‌های png ، jpg و gif  می‌باشند. می‌توان با قرار دادن این تصاویر در این سایت، تصاویر را با با کاهش حجم و به صورت بهینه شده دریافت کرد.

آدرس سایت تاینی پی ان جی: https://tinypng.com/

  • سایت imagecompresor

این سایت قادر خواهد بود تصاویر را بدون افت کیفیت آن بهینه کند. همچنین این ابزار قابلیت بهینه سازی عکس به صورت دسته جمعی را نیز دارد .

آدرس سات ایمیج کامپرسر: https://imagecompressor.com/

  • سایت imageresizer

 این سایت آنلاین علاوه بر کاهش حجم تصاویر، امکاناتی دیگر از قبیل تغییر سایز تصاویر و تغییر اندازه عکس را همراه با بهینه سازی ارائه می‌دهد.

آدرس سایت ایمیج ریسایز: https://imageresizer.com/

۲- میزبان هاست فایل‌های چندرسانه ایی

اگر در سایت خود از فایل‌های دانلودی با حجم بالا، ویدئو، پادکست و یا هر فایل چندرسانه‌ایی دیگر استفاده می‌کنید برای بارگذاری از هاست اصلی سایت استفاده نکنید. بهتر است در کنار هاست اصلی سایت از یک هاست دانلود استفاده کرد. هاست دانلود باید از همان سایتی که هاست اصلی میزبان سایت را خریداری کرده‌اید ، تهیه شود. بسیاری از سایت‌های ارائه دهنده خدمات هاست میزبان، دارای هاست دانلود هم می‌باشند. برای آگاهی و اطلاع از این موضوع به پشتیبان هاست خود تیکت زده و اطلاعات دریافت کنید. اگر شرکت ارائه دهنده خدمات هاست میزبان دارای هاست دانلود نباشد، میتوان از سرور مجازی که شرکت ارائه می‌دهد، بهره جست.

۳- استفاده از  هاست و قالب های مناسب

برای ایجاد و پیاده‌سازی یک سایت خوب و موفق در ابتدا باید یک هاست خوب با ویژگی ‌های قابل قبول تهیه کرد و گام دوم استفاده از قالب سایت خوب و مناسب است. گاهی در استفاده از قالب هایی با کدنویسی ضعیف و ناکارامد و بعضا رایگان، با کندی سایت مواجه می‌شویم. بنابراین استفاده از یک قالب خوب که سبک، دارای تحرکات و انیمیشن کمتری باشد به سرعت سایت کمک خواهد کرد. خرید قالب مناسب دارای نسخه‌های آپدیت قالب، پشتیبان‌گیری سایت (backup) و … مواردی است که شما را برای طراحی یک سایت موفق کمک خواهد کرد و در هنگام بروز مشکل شمارا یاری می‌دهد.

۴- استفاده از افزونه‌هایی با سرعت بیشتر

ما اغلب در سایت وردپرسی از پلاگین مختلفی استفاده می‌کنیم. بعضی افزونه‌های با کدنویسی ضعیفی که دارند سبب کاهش سرعت سایت می‌شوند. بنابراین بهتر است که این افزونه ها پاک شوند و در عوض مشابه ان از افزونه‌ قدرتمندی با سرعت بیشتر استفاده کرد. پلاگین‌هایی که استفاده می‌شود باید با نسخه وردپرس شما سازگار باشد. برای همین بهتر است که نسخه ی بروزشده‌ی آن بیش از یک ماه نباشد.

۵- فشرده کردن فایل‌های کد

 فایل های html ، css و javascript که حجم بالای ۱۵۰بایت دارند باید با Gzip فشرده شوند. Gzip یک روش موٍثر برای فشرده‌ سازی فایل‌ها است که حجم فایل را تا ۷۰٪  می‌تواند کاهش دهد. سایت GTmetrix فایل هایی که حجم بالایی دارند و باید فشرده شود را نشان می‌دهد. استفاده از افزونه Autopmtimize  بهترین گزینه برای بهینه سازی و فشرده سازی کدهای قالب وردپرس است.

۶-کم کردن تعداد ریدایرکت‌ها

گاهی اوقات با لینک‌هایی روبه رو می‌شویم که با کلیک بر روی آن در هنگام باز شدن آدرس، به طور اتومات به صفحه‌ای از سایت دیگر یا همان سایت منتقل می‌شویم که این همان ریدایرکت است. با کاهش ریدایرکت‌ها سرعت سایت را فزایش دهیم.

۷- استفاده از  lazy load

 اگر از تصاویر یا ویدئو‌های مختلفی در سایت خود استفاده می‌کنید بهتر است حالت lazy load یا بارگذاری کند را فعال کنید. در این روش به جای لود شدن تمامی تصاویر و ویدئو ها فقط قسمت‌های قابل رؤیت بارگذاری می‌شوند. به این صورت که هر بار کاربر به سمت پایین اسکرول می‌کند فقط تصاویر همان بخش بارگذاری می‌شود. این روش تاثیر خوبی در افزایش سرعت سایت دارد که می‌توانید برای انجام این کار از افزونه‌ایی مانند WP Rocket‌  استفاده کنید.

۸- استفاده از افزونه کش مرورگرو صفحات

هربار که یک صفحه از سایت را باز می‌کنید سرور سایت اطلاعاتی را از پایگاه داده و فایل‌های php دریافت می‌کند و در قالب  html  به شما نمایش داده می‌شود. این فرآیند طولانی است و زمان زیادی را مصرف می‌کند که برای کوتاه کردن این زمان می‌توان از افزونه‌‌ی کش (cache) استفاده کرد. اینگونه با اولین بارگذاری سایت بخشی از اطلاعات صفحه که ثابت است (مانند تصاویر و فایل‌های css) در حافظه سیستم کاربر ذخیره می‌شود و اگر کاربر به دفعات مجددا وارد همان سایت شود، این اطلاعات را از کش دریافت می‌کند و این زمان طولانی، کوتاه می‌شود. با استفاده از افزونه های پیشنهادی زیر می‌توان در سایت‌های وردپرسی صفحات سایت را کش کنید.

  • WP Rocket
  • Wp Super Cache
  • WP FFPC
  • W3 Total Cache

۹- بهینه سازی جداول دیتابس

در این روش می‌توان جداول ذخیره شده در دیتابیس وردپرس را بهینه سازی کرد. همچنین می‌توان با حذف جداول اضافه، زمان واکشی اطلاعات از دیتابیس را به حداقل برسانیم. استفاده از افزونه wp optimize دیتابیس وردپرس را بهینه میکند

 ۱۰-  استفاده از CDN: 

اگر سایت فعالی دارید که حتی کاربرانی از کشورهای مختلف از آن بازدید می‌کنند بهتر است که CDN را فعالسازی کنید تا اطلاعات سایت شما درسرور‌های سرتاسر جهان ذخیره شود. با این کار اطلاعات از نزدیکترین سرور به کاربر، برای او بارگذاری می‌شود و دیگر از از سرور اصلی سایت شما انجام نمی‌شود. این روش برای سایت‌های بین‌المللی بسیار کاربردی است و به افزایش سرعت سایت کمک خواهد کرد. افزونه W3 Total Cach این قابلیت CDN را درون خود دارد.

۱۱- کنترل فعالیت ها در پس‌زمینه

 زمانی که ما در حال مشاهده اطلاعات و محتوای سایتی هستیم ممکن است فعالیت‌هایی در پس زمینه در حال انجام باشد. برای مثال ممکن است پشیبان در حال بک‌آپ گیری یا تهیه نسخه‌ پشتیبان از سایت باشد. برای همین بهتر است که انجام یک‌سری از فعالیتها را در ساعاتی که ترافیک بازدید کننده سایت کمتر است انجام دهید تا سرعت کاهش پیدا نکند.

نتیجه‌گیری

سرعت سایت در طراحی سایت، از ویرژگی‌هایی است که باعث جذب مخاطب می‌شود. زمانی که کاربری سایتی را برای مشاهده از میان نتایج گوگل انتخاب می‌کند، ممکن است چند ثانیه صبر کند تا سایت باز شود اما اگر سایت شما بیشتر از دو یا سه ثانیه برای باز شدن طول بکشد، فرد از آن خارج شده و سایت دیگری را برای مشاهده انتخاب می‌کند و شما یک مشتری احتمالی را از دست می‌دهید. عوامل مختلی بر روی سرعت سایت تاثیر می‌گذارد، که در این مقاله توضیح داده شد. این روش‌ها تماما راهکارهای جامعی هستند که با رعایت و انجام هرکدام از انها می‌توان منجر به افزایش سرعت سایت بدون کدنویسی شود و تاثیرات مثبت آن را مشاهده خواهید کرد.

شرکت آرمان کاوش، می‌تواند در زمینه طراحی سایت و افزایش سرعت سایت به شما کمک کند.

اشتراک
0

مطالب مرتبط

طراحی سایت
سپتامبر 4, 2021

خدمات طراحی سایت


اطلاعات بیشتر
راه اندازی استارت آپ
نوامبر 26, 2020

راه اندازی استارت آپ


اطلاعات بیشتر
ده ویژگی سایت خوب
اکتبر 11, 2020

ده ویژگی سایت خوب


اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سامانه پیامکی

ورود/ثبت نام
تعرفه ها
امکانات
نمایندگی پنل پیامک
ارسال پیامک تبلیغاتی
لیست خطوط اختصاصی
خدماتی کردن خطوط اختصاصی اپلیکیشن ارسال پیام کوتاه
افزونه‌ های پیامک وردپرس
وب سرویس های مورد نیاز
جدیدترین مقالات
دیجیتال مارکتینگ

طراحی سایت
خدمات سئو
برندسازی
باشگاه مشتریان
فضاهای های مجازی

خدمات شبکه کامپیوتری

راه اندازی و اجرا شبکه
پشتیبانی شبکه
مشاوره رایگان
لوگو آرمان کاوش- مربع
ارتباط با ما

03131324000-9 (10 خط)
info@armankavosh.com
اصفهان،آپادانا اول، بن بست شماره 3، ساختمان 470، طبقه دوم

شنبه تا چهارشنبه : 8:30 الی 18:00

طراحی و اجرا توسط تیم آرمان کاوش
ورود / ثبت نام
ورود ×

رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ورود با کد یکبارمصرف
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:30)
عضو نیستید؟
عضویت در سایت
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:30)
برگشت به ورود

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:30)
برگشت به ورود
  • (+98) Iran